STOP MARNOWANIU ŻYWNOŚCI Z KORZYŚCIĄ DLA ŚRODOWISKA I SPOŁECZEŃSTWA - KONFERENCJA
Wskazanie sposobów na zmniejszanie skali marnowania żywności na poziomie indywidualnego konsumenta. Promowanie praktyk zmierzających do ochrony środowiska oraz zwiększanie świadomości i wiedzy dotyczącej ekorozwoju głównie wśród dzieci
i młodzieży.
W związku z rozpoczęciem projektu, uprzejmie zapraszam Państwa na konferencję, na której zostaną zaprezentowane szczegółowe informacje oraz cele projektu.
Konferencja odbędzie się w dniu 16 kwietnia 2010 w godzinach 10.00 – 12.00 w Hotelu Focus w Łodzi ul Łąkowa 23/25.
Udział w konferencji jest bezpłatny.
W przypadku pytań bądź dodatkowych informacji proszę o kontakt z koordynatorem ds. projektu pod numerem telefonu
/42/ 674-18-53 lub 609-560-824
Liczę na Państwa przybycie i udział w konferencji.
Z wyrazami szacunku,
Paweł Drobnik
Koordynator Projektu